Goed dat u mee doet!

Met uw donatie maakt u de juridische actie "Perkpolder" mogelijk. De eerste dringende stap is nu het uitbrengen van een Legal Opinion om de Gemeenteraad te behoeden voor de vele valkuilen waar zij nu voor staat.

Al 21 donateurs gingen u voor (peildatum: 7 januari 2018; 18:00 uur).

U bent vergeten VOORNAAM in te vullen

U bent vergeten ACHTERNAAM in te vullen

U bent vergeten ADRES in te vullen

E-MAIL is niet of niet goed ingevuld

U bent vergeten IBAN-REKENINGNUMMER in te vullen

U bent vergeten DONATIE in te vullen

Ongeldige invoer

U bent vergeten de VEILIGHEIDSCODE over te nemen

Nadat uw dit formulier heeft ingevuld, ontvangt u een e-mail. Zodra u die beantwoordt (een ‘reply’ is voldoende), is uw donatie definitief.

Door het invullen van het formulier geeft u toestemming aan Hörchner Advocaten (t.b.v. het initiatief Crowd Advocaten) om eenmalig het door u ingevulde bedrag van het door u opgegeven IBAN-rekeningnummer af te schrijven naar NL90ABNA06.20.48.94.13. Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u het betreffende bedrag laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

U draagt met uw donatie bij aan de zaak die wordt gevoerd door het bestuur van de Stichting Schone Polder, die in dezen als opdrachtgever van Hörchner Advocaten fungeert. De invulling van de opdracht, de verantwoording van uren/kosten en de communicatie over de zaak verlopen in beginsel via de Stichting Schone Polder.

Indien de gezamenlijke donaties een groter of kleiner bedrag vormen dan het op de website genoemde bedrag, dan zal in overleg met de opdrachtgever worden gekeken naar een zinvolle besteding, die zo veel mogelijk aansluit bij het doel van de donatie, althans bij de doelen van de Stichting Schone Polder. Denkbaar is bijvoorbeeld dat van dit bedrag naast juridisch advies ook deskundigheid wordt ingekocht en dat een deel van administratieve kosten rond dit crowdinitiatief wordt gedekt, dat het wordt aangewend voor griffierechten, de inschakeling van een deurwaarder of dat het geld als reservering geldt voor een eventuele proceskostenvergoeding. Hoewel uiteindelijk de mogelijkheid van restitutie bestaat, bestaat daarop geen recht.

Als u wenst dat een individuele kwestie van u door ons wordt behandeld, dan kunt u die kwestie vertrouwelijk aan ons voorleggen. Wij kunnen dan uw zaak, tegen afzonderlijke financiële afspraken, in behandeling nemen. Natuurlijk geldt wel als voorwaarde dat uw kwestie niet strijdig mag zijn met de doelen van de Stichting Schone Polder. Dit om belangenverstrengeling te voorkomen.

Om de zaken zo goed mogelijk te kunnen behandelen, is het van belang om te kunnen beschikken over zo veel mogelijk informatie. Mocht u over belangrijke informatie beschikken, die geheim moet blijven, dan kunt u deze per e-mail of brief aan ons toezenden. Maakt u daarbij dan wel heel duidelijk dat de informatie in principe geheim is. U kunt informatie ook anoniem aan ons toezenden. In dat geval is het prettig als u dat doet met een of ander hotmail-account, zodat wij u zouden kunnen bereiken als wij nadere vragen zouden hebben.

Mocht u nog vragen hebben, dan verwijzen wij u graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij zullen eventuele vragen aan ons adres zo veel mogelijk bundelen en waar mogelijk per e-mail of Facebook een nadere toelichting geven, bijvoorbeeld over de ontwikkelingen in de zaak.

Bezoek ons

Princenhagelaan 1 - b3
4813 DA Breda
(Park Princeville Kantoren)

Bel of mail

Telefoon + 076 - 531 41 41
Fax + 076 - 531 41 40
Email + Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advocaten

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route

Auto + Klik hier
Openbaar vervoer + Klik hier
Google Maps + Klik hier

Crowd Advocaten is een beschermd merk. Crowd Advocaten is een initiatief van www.horchneradvocaten.nl
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau